Beste IJshazen,

Onze jaarvergadering stond gepland voor vrijdag 12 juni, in verband met de regels die nu nog gelden hebben wij besloten om deze te verplaatsen naar vrijdag 4 september. We hopen dat we weer onder wat normalere omstandigheden kunnen vergaderen.
Houdt deze datum dus vast vrij in de agenda. Uiteraard sluiten we de jaarvergadering weer af met een lekker broodje hamburger.

Wat betreft de fietstrainingen:
Hier is ook best al wel vraag naar. Wij begrijpen dat ook onze fietsende leden straan te trappelen om de training op te gaan pakken. We hebben afgelopen dinsdag in onze vergadering hier dan ook uitvoerig over gesproken. Maar helaas moeten wij melden dat wij nog niet gaan starten met de fietstrainingen. Er zijn naar ons idee nog te veel risico’s waarbij wij de veiligheid en de naleving van de huidige regels niet kunnen waarborgen.
Uiteraard houden wij de berichtgevingen goed in de gaten en zodra er nieuwe of gewijzigde richtlijnen zijn zullen wij opnieuw gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn. Hiervan stellen wij jullie dan zo snel mogelijk op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur
Anja Soer