Zaterdag 7 September is er weer de jaarlijkse sportmarkt.

Nu zou het mooi zijn dat wij ons daar nadrukkelijk laten zien in de IJshazen kleding. Dus komt allen en laat zien dat de gemeente een verkeerde keuze gemaakt heeft.

Een nieuwe locatie voor Hoogeveen Sport

Hoogeveen – Zaterdag 7 september wordt van 13.00 – 17.00 uur weer de jaarlijkse sportmarkt gehouden in samenwerking met Jong Hoogeveen. Wethouder Gert Vos opent de sportmarkt. Dit jaar wordt de sportmarkt niet aan de Hoofdstraat maar op het Raadhuisplein gehouden. Het is de opening van het nieuwe sport- en activiteitenseizoen.

Het Raadhuisplein in Hoogeveen wordt omgetoverd in een waar Sportplein. Een plein waar iedereen actief kennis kan maken met de sportverenigingen en andere aanbieders. Kom turnen, honkballen of schieten op het plein, maak kennis met judo, zelfverdediging, jeu de boules, korfbal, dansen, fietsen, taekwondo, hockey, tennis, volleybal roeien basketbal en nog veel meer. Laat u verrassen en informeren over de diverse mogelijkheden die er voor kinderen en jongeren zijn. Op het podium voor het Raadhuis worden sportdemonstraties gegeven.
Om 15.00 uur verschijnt er een vuurspuwer op het plein die al vuurspuwend zijn acrobatische toeren laat zien. Het Raadhuisplein is deze dag de plek voor een heerlijke actieve zaterdagmiddag! Een nieuwe locatie waar je kunt genieten van allerlei sportdemonstraties en activiteiten.
Beurs