De ijshazen doen mee aan de eerste landelijke skate4daagse!

Kom jij ook mee doen?

Tijdens deze week gaan we vier avonden skeeleren op de wielerbaan in Hoogeveen; Bentincksdijk 17, 7902 NA Hoogeveen. Fijn glad asfalt en in een veilige omgeving kun je de door jou gekozen afstand skeeleren. Voor de veiligheid is het dragen van een helm verplicht en wordt dragen van overige bescherming, (pols, elleboog, knie) zeker voor jongere jeugd, aanbevolen.

Skeeler je wel eens en heb je zin in een uitdaging? Kom meld je dan aan!

Er kan gekozen worden uit vier afstanden 5, 10, 15 of 20 Km per avond.

Op de baan kan er geskeelerd worden op:

  • Dinsdag 31 augustus      18:00 – 19:00 uur
  • Woensdag 1 september     18:30 – 19:30 uur
  • Donderdag 2 september     18:30 – 19:30 uur
  • Vrijdag 3 september     18:30 – 19:30 uur
  • Zaterdag 4 september     12:00 – 14:00 uur

Zaterdag 4 september is er een open dag voor sportverenigingen. Er zijn dus vijf dagen beschikbaar om te komen tot vier dagen skeeleren van je gekozen afstand.

De kosten zijn € 7,50 per persoon.

Na afloop verdien je een mooie medaille en krijgt iedere deelnemer een verrassing.

Zin om mee te doen of wilt u meer informatie? Meld dit dan via de.ijshazen@gmail.com.

Meld jij je na afloop aan als (schaats)lid of in het voorjaar van 2022 als zomerlid (skeeleren/wielrennen) dan krijg je € 7,50 korting op de eerste contributiebetaling. Een mooie gelegenheid dus om de vereniging te leren kennen.

Schaatstrainingsvereniging De IJshazen geeft schaatstraining in Thialf gedurende de periode september t/m februari. Van april t/m augustus wordt er geskeelerd en/of gefietst(wielrennen). Je kunt zowel lid worden voor het gehele jaar als ook voor alleen zomer- of alleen winterperiode. Kijk voor verdere informatie op de website IJshazen.nl.