Ook dit seizoen heeft Thialf het weer mogelijk gemaakt om op vrijdagavonden van 21:00 tot 22:00 uur een shorttracktraining te volgen, zonder dat je lid hoeft te zijn van een vereniging.

Dit uur is bedoeld voor schaatsers die zo af en toe een keer willen shorttracken, voor de schaatsers die een keer willen proberen te shorttracken en voor oud wedstrijd shorttrackers die op recreatief niveau willen shorttracken.

Vanaf 9 november tot en met 15 februari is op de vrijdagavonden van 21:00 tot 22:00 uur de shorttrack baan op het publiek uur gereserveerd voor shorttrack. Na dat je een kaartje hebt gekocht bij de kassa meld je je bij de shorttrack baan op het middenterrein. Als je geen shorttrackschaatsen hebt kan je die voor € 7,- huren, neem wel van te voren even contact op, we hebben helaas niet alle maten op voorraad. De bijdrage voor de trainer bedraagt € 1 per keer.

Lijkt je dit nou leuk om eens te doen meld je dan even bij Martin Huiskes famhuisslot@gmail.com het is handig als hij van alle belangstellenden in een keer contact opneemt met Marc Wijkstra