Aan alle schaatsliefhebbers!

Jarenlang hebben wij op het hoogste niveau marathons geschaatst. Nadat we beide in 2015 gestopt zijn met marathonschaatsen, zijn we gestart met het geven van schaatsclinics. Hierin brengen wij graag onze ervaring en kennis op een enthousiaste en motiverende manier over op iedereen die beter wil schaatsen of het maximale uit zichzelf wil halen!

Tijdens onze schaatscarrière hebben wij ieder jaar mogen genieten van het schaatsen op de Weissensee. Begin volgend jaar gaan we terug! In samenwerking met Dalstra Reizen organiseren we van 22 tot 27 januari 2019 een schaatsreis naar de Weissensee. Het is mogelijk tijdens deze dagen deel te nemen aan de Alternatieve Elfstedentocht (200km) of de Weissensee Prestatietocht (100km), maar ook wanneer je niet schaatst is deze reis zeer de moeite waard! Als schaatsliefhebber kan je de unieke sfeer aan de Weissensee beleven en genieten van de bergen, de zon en uiteraard de koek & zopie langs de kant. Daarnaast vind je rondom de Weissensee talloze skipistes en loipes waarvan je gebruik kunt maken. Dus voor ieder wat wils!

Als onderdeel van de reis verzorgen wij voorafgaand aan de Alternatieve Elfstedentocht twee schaatsclinics op de Weissensee. Hierbij krijg je tips over het schaatsen op natuurijs en proberen wij je zo optimaal mogelijk voor te bereiden op deze ultieme schaatsuitdaging!

Dus heb je al vele verhalen gehoord over het schaatsen op de Weissensee en wil je dit nu eindelijk zelf een keer beleven? Bekijk dan nu de complete reisinformatie op www.dalstra.nl/weissensee en wie weet zitten we begin volgend jaar samen in de bus op weg naar de Weissensee!

Ps.: zou u dit bericht willen verspreiden onder uw leden en/of willen plaatsen op de website/social media van uw ijsvereniging?

Groet Jolanda Langeland & Foske Tamar van der Wal

schaatsclinicgroningen@gmail.com