Beste IJshazen,
Ja, wij gaan weer van start!
Wij zijn blij dat vanaf komende week alle leeftijdscategorieën weer in clubverband mogen sporten.
Skeelertraining:
We starten met het skeeleren op de reguliere dagen en tijden en wel komende dinsdag 12 mei 18:00u -19:00u en vrijdag 15 mei 18:30u – 19:30u.
Kinderen of volwassenen die ook graag een keer een training mee willen doen en geen lid zijn, zijn ook van harte welkom. Het is wel verplicht om een helm te dragen! Als je graag wilt meedoen en geen lid bent mail ons dan via ledenadministratie@ijshazen.nl onder vermelding van: naam, leeftijd en telefoonnummer. Hierdoor kunnen we overzicht houden op het aantal personen per groep wat extra meetraint.
Fietstraining:
De fietstrainingen beginnen nog niet. Zodra hier meer nieuws over is hoor je dat van ons.
Coronaprotocol:
In ons Coronaprotocol hebben we afspraken beschreven tussen sporters, ouders en trainers om de training veilig en volgens de richtlijnen van de gemeente en RIVM te houden.  Lees dit bijgevoegde document voordat je naar de training toe gaat.
Belangrijke richtlijnen:
– Het zou prettig zijn als kinderen al met skeelers en bescherming aan het terrein  betreden. Ouders/begeleiders mogen alleen kort bij de baan aanwezig zijn als dat echt nodig is om te helpen bij het aantrekken van skeelers. Daarna moeten ze buiten het terrein blijven. Houd ook daar voldoende afstand.
– 1,5 meter afstand houden, ook tijdens het sporten!
De gemeente gaat hier extra op letten en handhaven.
Link protocol KNSB:
Met vriendelijke groet,
Bestuur IJshazen