IJshaasjes

Via deze pagina op onze site kunnen onze leden spullen te koop aanbieden. Het gaat hierbij uiteraard om de (sport)spullen die betrekking hebben op onze sport. De tweedehands grasmaaier zul je moeten verkopen op een andere manier, daar is deze rubriek niet voor bedoeld. Heb je dus een paar schaatsen die te klein zijn of kleding dat niet meer past en denk je dat je er iemand anders binnen onze club (of wellicht daar buiten) blij mee kunt maken, dan kan dat hier geplaatst worden.
Mail een foto met een stukje tekst in een Word- document naar het volgende mailadres: adrihanneke@ziggo.nl

Je advertentie kan alleen maar geplaatst worden onder de voorwaarden dat de stukken die we aangeleverd krijgen ook voldoen aan de eisen die wij er aan stellen. Is dit niet het geval dan krijg je een mailtje terug dat het niet geplaatst kan worden met de reden erbij waarom niet.

Wat moet je inleveren?
Een kort stukje tekst in een wordbestand waarin je een omschrijving geeft van het product dat je te koop aan bied. In deze tekst moet ook je eigen gegevens staan zoals adres, telefoonnummer en mailadres. Vervolgens willen we daar maar 1 foto bij hebben die we er dan bij plaatsen. Als een potentiële koper meer foto’s wil dan kan hij/zij rechtstreeks met jou mailen en kan je het verder zelf afhandelen.
En niet geheel onbelangrijk! een mailtje naar bovengenoemd mailadres als het verkocht is en iedereen is weer blij.
Wij houden ons het recht voor om spullen ouder dan 2 maand te verwijderen.

© 2010, Schaatstrainingsvereniging de IJshazen | All rights reserved | Webworks by TLN Webdesign